1Y0-311 Virtualization Exam Questions Are Out – Download And Prepare

Virtualization certification exam as a profession has an extraordinary evolution over the last few years. Citrix 1Y0-311 exam is the forerunner in validating credentials against. Here are updated Citrix 1Y0-311 exam questions, which will help you to test the quality features of DumpsSchool exam preparation material completely free. You can purchase the full product once you are satisfied with the product.

Question: 1

Which vDisk change will always require the use of reverse imaging?

A. Installing a new service pack on a Windows-based vDisk.
B. Upgrading the Provisioning services target device software installed on the vDisk.
C. Updating the NIC drivers on the vDisk.
D. Making permanent registry changes to the vDisk.

Answer: C

Explanation:
Reference http://ctxpro.com/removing-system-reserved-partition/

Question: 2

New Updated 1Y0-311 Exam Questions 1Y0-311 PDF dumps! Welcome to download the newest 1Y0-311 VCE dumps: https://www.dumpsschool.com/1Y0-311-exam-dumps.html (66 Questions)

Scenario: A company has locations in three cities: New York, San Francisco and Miami. Each location maintains a large number of users who will need to access applications and desktop resources.
The company owns sufficient hardware resources to include an operational SQL server in the main New York location.
The new XenDesktop infrastructure build needs to operate with the least administrative overhead.
Which deployment option should a Citrix Engineer implement to meet this requirement?

A. A multi-Site infrastructure with each city maintaining its own fully functional Site and including at least one delivery Controller and SQL database in each Site location.
B. A single XenDesktop Site with three zones (Primary Zone in New York and two Satellite Zones in Miami and San Francisco) and one SQL database maintained in each zone.
C. A single XenDesktop Site with three zones (Primary Zone in New York and two Satellite Zones in Miami and San Francisco) and a single SQL database maintained in New York.
D. A single XenDesktop Site with three zones (Primary Zone in New York and two Satellite Zones in Miami and San Francisco) and SQL database with AlwaysOn configured.

Answer: B

Question: 3

A Citrix Engineer needs to map a network drive for the HR user group, but does NOT want the network drive to be available to Windows XP users.
Which step can the engineer take within Workspace Environment Management (WEM) to complete this task?

A. Add the Infrastructure Services server ADMX template to the Active Directory group policy and configure the network drive setting in a GPO. Then apply a filter to assign the No Client OS Match condition to Windows XP and assign the GPO to the OU containing the HR users.
B. Add the network drive in the WEM environmental settings and apply the No Client OS Match condition to Windows XP. Then assign environmental setting to the HR user group.
C. Use the Management Agent Host Configuration ADMX template to specify the network drive location. Then apply a filter to assign the No Client OS Match condition to Windows XP and a second filter to assign the Active Directory Group Match to the HR user group.
D. Create an action mapping the network drive and apply the No Client OS Match condition to Windows XP. Then assign the action to the HP user group.

Answer: B

Question: 4

Scenario: A Citrix Engineer recently implemented a Provisioning Services pilot environment, which still has all the default configurations and uses a standalone SQL Server Express machine to host the Farm database. Management would like the engineer to expand the environmental so that it can be used to support several critical use cases within the organization. The farm database must meet these requirements:
-The solution must ensure that production users are NOT impacted in the event of a database outage.
-The solution must NOT require manual administrator intervention.
-No additional funding is available to accomplish this objective.
Which configuration will meet all the requirements of this scenario?

A. SQL AlwaysOn Availability Group
B. Offline database support
C. SQL Mirroring
D. SQL Clustering

Answer: C

Question: 5

Which Provisioning Services infrastructure component must a Citrix Engineer configure first during the initial deployment?

A. Site
B. Farm
C. Device collection
D. Store

Answer: B

Question: 6

Which three benefits can a Citrix Engineer achieve using the robocpy command to replicate vDisk files between storage locations? (Choose three.)

A. It tolerates network disruptions during file transfer and continues copying after network is restored.
B. It is able to replicate files to multiple concurrent Stores using a “hub and spoke” model.
C. It preserves vDisk file time stamps.
D. It can be included in a script to automate replication at scheduled times.
E. It can be configured to use a limited amount of bandwidth for each file copy.

Answer: B,C,D

Question: 7

Scenario: A Citrix Engineer maintains a multi-zone XenDesktop infrastructure with two Virtual Delivery Agent (VDA) machines located in the Primary Zone and two VDAs in the Satellite Zone. Each zone contains a single Delivery Controller.
During an unexpected outage, the Delivery Controller in the Primary Zone went offline and did NOT resume.
What will happen to the VDAs in the Primary Zone?

A. The VDAs in the Primary Zone will attempt to register with the Delivery Controller in the Satellite Zone.
B. The VDAs in the Primary Zone will make intermittent attempts to re-register with the Delivery Controller in the Primary Zone.
C. The VDAs in the Primary Zone will remain in a registered state, regardless of the Delivery Controller being offline.
D. The VDAs in the Primary Zone will go to an unregistered state and NOT attempt to re-register until the local Delivery Controller resumes and is online.

Answer: A

Question: 8

Which role should a Citrix Engineer assign to an administrator who needs to change vDisk properties, while also minimizing other permissions assigned to that administrator?

A. Device Operator
B. Device Administrator
C. Site Administrator
D. Farm Administrator

Answer: B

Question: 9

A Citric Engineer is checking the IOPS on the local vDisk Store after setting up and configuring the environment.
Which two tools can the engineer use to check the IOPS for the Store? (Choose two.)

A. Performance Monitor
B. Process Monitor
C. Process Explorer
D. Disk Management

Answer: A,B

Explanation:
Reference http://www.basvankaam.com/2014/07/29/the-ultimate-iops-cheat-sheet/

Question: 10

Scenario: A company has locations in three cities: New York, San Francisco and Miami. Each location is connected over a WAN link. Each location maintains a large number of users who will need to access applications and desktop resources.
A Citrix Engineer maintains minimal hardware resources and needs to build a new XenDesktop infrastructure that can guarantee a reliable network for the users and which requires minimal infrastructure management for the engineer.
Which deployment should the engineer implement to meet this scenario?

A. A single XenDesktop Site with three zones (Primary Zone in New York and two Satellite Zones in Miami and San Francisco), and one SQL database maintained in each zone.
B. A single XenDesktop Site with three Satellite Zones (New York, Miami and San Francisco), with each zone maintaining its own Cloud Connector and implementation of the infrastructure within the Citrix Cloud.
C. A single XenDesktop Site with three zones (Primary Zone in New York and two Satellite Zones in Miami and San Francisco), and one SQL database maintained in New York.
D. A single XenDesktop Site with three Satellite Zones (New York, Miami and San Francisco), a single Cloud Connector in one of the Satellite Zones and implementation of the infrastructure within the Citrix Cloud.

Answer: C

         

Facebook Comments